Logo da.boatexistence.com

Hvorfor virker mit Moyou-stempel ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor virker mit Moyou-stempel ikke?
Hvorfor virker mit Moyou-stempel ikke?

Video: Hvorfor virker mit Moyou-stempel ikke?

Video: Hvorfor virker mit Moyou-stempel ikke?
Video: Hvorfor virker mit rygestop IKKE? 2024, Kan
Anonim

- Sørg for, at du renser neglelakken fra billedet, hver gang du stempler, ellers kan den blive tilstoppet, og stamperen vil ikke samle den op. -Når du har renset pladen med neglelakfjerner, skal du tørre alle spor af fjerneren væk, som om der er rester tilbage på pladen, det forhindrer stemplet i at samle op.

Hvorfor henter mit stemplet ikke?

Hvis du ikke påfører nok stemplingslak, tørrer det ud for hurtigt, og det samler sig ikkeHold din skraber i en 45 graders vinkel, når du skraber stemplingslakken af. Hvis du holder den lige op vinkelret på pladen, vil det få dig til at skrabe for meget af. 3) En del af omridset, ord osv. opfanges ikke.

Hvordan fortykker du neglelak til stempling?

Trin for trin vejledning til fortykning af neglelak

  1. Den første ting, du skal gøre, er at åbne din neglelakflaske.
  2. Og placer den derefter i et område, der er varmt og har en konstant luftstrøm, tæt på et åbent vindue ville fungere godt.
  3. Nu, hvis du vil fremskynde det, kan du placere din neglelakflaske tæt på en ventilator.

Hvad er tricket til at stemple søm?

Mal et lag kontrasterende neglelak på din designplade. Skrab overskydende af med en skraber. Med en rullende bevægelse trykkes stemplet på stempelpladen for at overføre designet til stemplet. Sæt også den ønskede negl på med en rullende bevægelse.

Er klar gelé Stamper grusomhed fri?

Her hos Clear Jelly Stamper elsker vi vores firbenede venner, og det er meget vigtigt for os at beskytte alle dyr og grusomheden mod dem til dyreforsøg!. Det er vores implicitte viden, at vores neglelakprodukter ikke er testet på dyr og er grusomhedsfri.

Anbefalede: