Logo da.boatexistence.com

Hvorfor virker min upass ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor virker min upass ikke?
Hvorfor virker min upass ikke?

Video: Hvorfor virker min upass ikke?

Video: Hvorfor virker min upass ikke?
Video: The Meaning Behind 21 Strangest Dog Behaviors | Jaw-Dropping Facts about Dogs 2024, April
Anonim

Negative saldi er den 1 grund til, at et U-Pass holder op med at virke. En negativ saldo kan opstå, når et kort bruges uden for aktiveringsdatoer, hvis kortet ved et uheld bliver swipet to gange uden at have penge indlæst på kortets billetpris, eller hvis et kort swipes på Pace-busser.

Hvordan aktiverer jeg min UPass?

For at aktivere dit U-PASS skal du trykke det på en ORCA-kortlæser inden for 60 dage efter udstedelse ORCA-kortlæsere findes foran på busser eller er monteret på en væg eller stang ved Link, Ekkolod eller Swift stationer. På RapidRide-stationer har du mulighed for at trykke på ORCA-læseren på stationen eller på bussen, når du kommer ind.

Hvorfor står der utilstrækkelige penge på mit Ventra-kort?

Klik for at åbne Hvorfor står der utilstrækkelige penge på mit kort? Din Ventra-konto har en negativ saldo. Dette sker typisk, når du bruger det på PACE, eller du trykker på det mere end én gang på den samme station eller på den samme buslinje med en tidsperiode på 10-15 minutter.

Hvorfor er mit Ventra-kort suspenderet?

Ryttere, der har negativ saldo, kan bemærke et "suspenderet" tag på deres konto. Tilføj flere penge eller kontakt Ventra kundeservice, hvis den negative saldo ikke skulle være opstået, fordi der var penge på kontoen, eller du har et aktivt ubegrænset pas. … Penge og kort kan også indlæses automatisk.

Hvornår kan jeg begynde at bruge UPass?

Elever kan anmode om deres U-Pass BC hver måned, at de er kvalificerede den eller efter den 16. til at køre i transit i den følgende måned (dvs. anmode om den 16. september eller senere for rejse i oktober).

Anbefalede: