Logo da.boatexistence.com

Hvordan varemærker et navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan varemærker et navn?
Hvordan varemærker et navn?

Video: Hvordan varemærker et navn?

Video: Hvordan varemærker et navn?
Video: EASIEST Way To Trademark a Name or Logo | No Lawyer Needed! 2024, Kan
Anonim

At registrere et varemærke for et firmanavn er ret ligetil. Mange virksomheder kan indgive en ansøgning online på mindre end 90 minutter uden en advokats hjælp. Den nemmeste måde at registrere sig på er på det amerikanske patent- og varemærkekontors websted, www.uspto.gov.

Hvor meget koster det at varemærke et navn?

Hvad koster varemærke et navn? Indgivelse af et varemærke for dit virksomhedsnavn til U. S. Patent and Trademark Office (USPTO) vil koste mellem $225 og $600, plus advokatomkostninger. Du kan registrere dig i de fleste stater for $50-$150, hvis du ikke ønsker beskyttelse uden for din stat.

Er det gratis at varemærke et navn?

Du kan ikke registrere et varemærke gratisDu kan dog gratis etablere noget kendt som et "common law varemærke", blot ved at åbne for forretninger. Fordelen ved at stole på almindelige varemærkerettigheder er, at det er gratis, og du behøver ikke at udføre noget specifikt arbejde med at udfylde formularer osv.

Hvad betyder det, hvis et navn er varemærkebeskyttet?

Svaret er, at et registreret varemærke giver dig eneret til at bruge dit virksomhedsnavn på landsplan i forbindelse med de varer og tjenester, du har identificeret i din registrering, og tillader dig til at håndhæve dit varemærke ved at indgive en retssag ved en føderal domstol.

Har jeg brug for en advokat til at varemærke et navn?

Når du ser på at registrere et varemærke for din virksomhed, er du måske ikke så klar over, om du skal gøre det selv, hyre en advokat eller bruge a trademarks advokat … Vi anbefaler, at du bruger en varemærkeadvokat, eller hvis du beslutter dig for at bruge en advokat, skal du sørge for, at de har IP- og/eller varemærkerfaring.

Anbefalede: