Logo da.boatexistence.com

Hvor er kontrolpanelet i Windows 10?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er kontrolpanelet i Windows 10?
Hvor er kontrolpanelet i Windows 10?

Video: Hvor er kontrolpanelet i Windows 10?

Video: Hvor er kontrolpanelet i Windows 10?
Video: How To Find Control Panel in Windows 10 [Tutorial] 2024, Kan
Anonim

Klik på startknappen nederst til venstre for at åbne startmenuen, skriv kontrolpanel i søgefeltet og vælg Kontrolpanel i resultaterne. Måde 2: Få adgang til kontrolpanelet fra menuen Hurtig adgang. Tryk på Windows+X, eller højretryk i nederste venstre hjørne for at åbne menuen Hurtig adgang, og vælg derefter Kontrolpanel i den.

Hvor kan jeg finde kontrolpanelet?

Åbn kontrolpanel

Stryg ind fra højre kant af skærmen, tryk på Søg (eller hvis du bruger en mus, peg på den øverste- højre hjørne af skærmen, flyt musemarkøren ned, og klik derefter på Søg), indtast Kontrolpanel i søgefeltet, og tryk eller klik derefter på Kontrolpanel.

Hvordan åbner jeg Kontrolpanel i Windows 10 med tastatur?

Tryk på Windows-tasten + R, skriv derefter: kontrol og tryk på Enter. Voila, kontrolpanelet er tilbage; du kan højreklikke på den og derefter klikke på Fastgør til proceslinjen for nem adgang. En anden måde, hvorpå du kan få adgang til kontrolpanelet, er fra File Explorer.

Har Windows 10 et kontrolpanel?

Windows 10 indeholder stadig kontrolpanelet … Hvis du bruger kontrolpanelet ofte, skal du højreklikke på kontrolpanelets proceslinjeikon efter at have startet det og vælge "Fastgør til proceslinjen." Du kan derefter nemt starte den fra din proceslinje. Du kan også oprette en skrivebordsgenvej til kontrolpanelet.

Hvordan åbner jeg Kontrolpanel i Windows?

Brug Kør-vinduet

Du kan også starte Kontrolpanel ved at bruge Kør-vinduet. Tryk på Windows+R for at åbne vinduet Kør. Skriv "Kontrolpanel" i feltet Åbn, og klik på "OK" for at åbne det.

Anbefalede: