Logo da.boatexistence.com

Bliver jeg med store bogstaver i en titel?

Indholdsfortegnelse:

Bliver jeg med store bogstaver i en titel?
Bliver jeg med store bogstaver i en titel?
Anonim

Reglerne er ret standard for store og små bogstaver i titlen: Sæt det første og det sidste ord med store bogstaver Sæt substantiver, pronominer, adjektiver, verber med store bogstaver (inklusive sætningsudsagnsord som "leg med"), adverbier og underordnede konjunktioner. Små artikler (a, an, the), koordinerende konjunktioner og præpositioner (uanset længde).

Er ordet do skrevet med stort i en titel?

Ifølge de fleste stilguider er navneord, stedord, verber, adjektiver og adverbier skrevet med stort i titler på bøger, artikler og sange Du ville også skrive det første ord med stort og (ifølge de fleste guider) det sidste ord i en titel, uanset hvilken del af tale de er.

Hvilke ord skrives ikke med stort i en titel?

Ord, der ikke bør skrives med stort i en titel

  • Artikler: a, an, & the.
  • Koordiner konjunktioner: for, og, nor, men, eller, endnu & så (FANBOYS).
  • præpositioner, såsom ved, omkring, ved, efter, langs, for, fra, af, på, til, med & uden.

Er Må ikke skrevet med store bogstaver?

Sæt ikke en artikel med stort begyndelsesbogstav (a, an, the) medmindre den er først eller sidst i titlen Brug ikke stort en koordinerende konjunktion (og, eller, heller ikke, men, for, endnu, så) medmindre det er først eller sidst i titlen. Skriv ikke ordet med stort til, med eller uden en infinitiv, medmindre det er først eller sidst i titlen.

Hvilke ord skrives altid med stort?

Generelt bør du skrive det første ord med stort, alle substantiver, alle verber (selv korte, som er), alle adjektiver og alle egennavne. Det betyder, at du skal bruge små artikler, konjunktioner og præpositioner, men nogle stilguider siger, at man skal skrive konjunktioner og præpositioner med store bogstaver, der er længere end fem bogstaver.

Anbefalede: