Logo da.boatexistence.com

Er slogan et varemærke?

Indholdsfortegnelse:

Er slogan et varemærke?
Er slogan et varemærke?

Video: Er slogan et varemærke?

Video: Er slogan et varemærke?
Video: HOW TO TRADEMARK A SLOGAN 💰 | Trademark a Motto | Trademark a Phrase 2024, Kan
Anonim

Generelt er taglines og "traditionelle" varemærker underlagt de samme regler. Følgelig, så længe en slogan eller et slogan enten er iboende karakteristisk eller har udviklet en sekundær betydning, kan en slogan beskyttes som et varemærke.

Er et slogan varemærke- eller copyrightbeskyttet?

Typisk kan et slogan ikke beskyttes under ophavsretsloven, da ophavsretten ikke beskytter korte sætninger. En kort sætning kan beskyttes sammen med en illustration, eller den kan være beskyttet i nogle tilfælde, hvis den er taget fra et større velkendt værk, såsom at tage en replik fra en film.

Kan et varemærke indeholde et slogan?

Slogans er IP-aktiver (varemærker), der er værd at beskytte. Registrering af dit varemærke giver dig mindst 15 års eksklusive rettigheder til brugen af det, og du kan forny det på ubestemt tid, så længe det stadig er i brug.

Hvordan ved du, om et slogan er varemærkebeskyttet?

Gå til USA's Patent and Trademark Office (USPTO) websted. Tjek databasen for varemærke elektronisk søgesystem (TESS). Sørg for, at sloganet ikke allerede er registreret i samme kategori.

Kan et slogan være ophavsretligt beskyttet?

Copyright beskytter ikke navne, titler, slogans eller korte sætninger. I nogle tilfælde kan disse ting være beskyttet som varemærker. Kontakt US Patent & Trademark Office, [email protected] eller se cirkulære 33 for yderligere information.

Anbefalede: