Logo da.boatexistence.com

Er s altiren det ældste flag?

Indholdsfortegnelse:

Er s altiren det ældste flag?
Er s altiren det ældste flag?

Video: Er s altiren det ældste flag?

Video: Er s altiren det ældste flag?
Video: The OLDEST Flags In The World (That Are Still Used Today) 2024, Kan
Anonim

St Andrew's Cross eller S altire er Skotlands nationale flag. Traditionen tro, flaget, det hvide s altire på blå baggrund, ældste flag i Europa og Commonwe alth, opstod i et slag udkæmpet i East Lothian i den mørke middelalder.

Hvad er verdens ældste flag?

Landet med det ældste flag i verden er Danmark. Det danske flag, kaldet Danneborg, dateres tilbage til det 13. århundrede e. Kr. Det menes at have eksisteret siden 15. juni 1219, selvom det officielt blev anerkendt som det nationale flag i 1625.

Er Skotland det ældste flag?

The Flag of Scotland opstod i 832 e. Kr., under et slag udkæmpet i den mørke middelalder. Det er kendt som Europas ældste flag Ofte omt alt som The Scotland S altire, S altire eller St Andrew's Cross, og det skotske flag bruger en azurblå baggrund. Dens design er dristigt og unikt med et enkelt blåt felt og hvidt s alt.

Er S altire det ældste flag i verden?

Skotlands flag er S altire: det hvide diagonale kors af Skotlands skytshelgen, St. Andrew, på en blå mark. Det er et af de ældste flag i verden, der går tilbage, ifølge den version af historien, du tror, til 832 eller længere, måske til 761.

Hvor gammelt er det skotske S altire-flag?

Origins of the S altire

Det skotske flag er næsten 500 år gammelt, men historien om dets oprindelse går forud for dette; helt tilbage til bibelsk tid. I år 60 e. Kr. blev Saint Andrew (senere kendt som skytshelgen for Skotland) korsfæstet.

Anbefalede: