Logo da.boatexistence.com

Hvad er gensulfuriseret stål?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er gensulfuriseret stål?
Hvad er gensulfuriseret stål?

Video: Hvad er gensulfuriseret stål?

Video: Hvad er gensulfuriseret stål?
Video: STEEL FAQ. WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT STEEL 2024, Kan
Anonim

Stål , hvortil der er tilsat svovl i kontrollerede mængder efter raffinering. Svovlen tilsættes for at forbedre bearbejdeligheden.

Hvad betyder gensulfuriseret stål?

Resulfurized stålstænger har en kemisk sammensætning af kulstof, maganese, fosfor og svovl. Svovl er det tilføjede element til kulstofstålet. Ved gennemgang af AISI/SAE-stålkvaliteter er en stålkvalitet et gensulfuriseret kulstofstål, hvis de to første cifre er 11.

Hvad er genfosforiseret stål?

Fosfor i stål kan have gavnlige såvel som skadelige virkninger. … På grund af disse egenskaber bruges genfosforbehandlet højstyrkestål i vid udstrækning til koldformningsanvendelserFosfor bruges også som tilsætningsstof i stål for at forbedre bearbejdningsegenskaberne og atmosfærisk korrosionsbestandighed.

Hvad er ikke-gensulfuriseret kulstofstål?

De ikke-gensvovlede kulstofstål med højt manganindhold er udviklet for at sikre bedre bearbejdelighed. … SAE 1018 angiver ikke-modificeret kulstofstål, der indeholder 0,18 % kulstof. SAE 5130 angiver et kromlegeret stål, der indeholder 1 % krom og 0,30 % kulstof.

Hvad er det mest bearbejdelige stål?

Grade 316 stål har en bearbejdelighedsvurdering på 60, mens 316B har en bearbejdelighedsvurdering på 50. Grade 304 og 304L har den samme bearbejdelighedsvurdering på 70 af American Iron and Steel Institute eller AISI-standarder. Til sammenligning er alloy 303 det rustfrit stål, der er lettest at bearbejde.

Anbefalede: