Logo da.boatexistence.com

Hvordan udtaler man shanleigh?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan udtaler man shanleigh?
Hvordan udtaler man shanleigh?

Video: Hvordan udtaler man shanleigh?

Video: Hvordan udtaler man shanleigh?
Video: Hvordan man udtaler Aperol 2024, Juli
Anonim

Wiki-indhold for Shanleigh Shapleigh, Maine - Shapleigh, udtales " SHAP-lee", er en by i York County, Maine, USA, som blev indlemmet som statens 43. by i 1785.

Hvad betyder navnet Shanleigh?

Slægtsnavnet Shanleigh har en iboende forbindelse til gælisk-kulturen i Irland. Denne østlige Connacht september samlede deres oprindelige gæliske form af navnet Shanleigh er Mac Seanlaoich, som er afledt af ordene "sean", der betyder "gammel", og "laoch", der betyder "helt. "

Hvad er en korrekt udtale?

Udtale er den måde, hvorpå et ord eller et sprog talesDette kan referere til generelt aft alte sekvenser af lyde, der bruges til at tale et givet ord eller sprog på en bestemt dialekt ("korrekt udtale") eller blot den måde, en bestemt person taler et ord eller sprog på.

Hvordan udtaler man Nike?

Den korrekte måde at udtale "Nike" på er , så det rimer på "spike". Så hvis du har udt alt det sådan hele tiden, tillykke – du har haft ret!

Hvordan udtaler man GIF?

"Det er udtales JIF, ikke GIF." Ligesom peanutbutter. "The Oxford English Dictionary accepterer begge udtaler," fort alte Wilhite til The New York Times. "De tager fejl. Det er en blød 'G' udtales 'jif.

Anbefalede: