Logo da.boatexistence.com

Hvor løb laverne og shirley?

Indholdsfortegnelse:

Hvor løb laverne og shirley?
Hvor løb laverne og shirley?

Video: Hvor løb laverne og shirley?

Video: Hvor løb laverne og shirley?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Juli
Anonim

En spin-off af Happy Days, Laverne & Shirley fulgte livet for Laverne DeFazio (Penny Marshall) og Shirley Feeney (Cindy Williams), to venner og værelseskammerater, der arbejder som flaskekapsler i den fiktiveShotz Brewery i slutningen af 1950'erne Milwaukee, Wisconsin.

Drok Penny Marshall virkelig mælk og Pepsi?

8. Pepsi Milk var en faktisk favorit blandt Penny Marshalls. … Hun fik for vane at drikke det som barn, da hendes mor fik hende til at drikke et glas mælk, før hun fik noget sodavand. Unge Penny ville toppe sin ufærdige mælk med et stænk cola og - voila!

Hvad betyder schlemiel schlimazel Hasenpfeffer Incorporated?

"Schlemiel! Schlimazel! Hasenpfeffer Incorporated!" … Ifølge ordbogen refererer "schlemiel" til " en uheldig knægter", mens "schlimazel" er en "konsekvent uheldig person."Begreberne stammer fra jiddisch og bruges ofte på en humoristisk måde.

Var Shotz Beer ægte?

Ligeledes udspillet sig i 1950'erne, Laverne og Shirley centrerede sig om livet for to og tyve værelseskammerater, der arbejdede på aftapningslinjen på Shotz Brewery, en fiktiv fabrik født af Milwaukees øl -centreret omdømme med et navn ikke for langt væk fra byens eget Schlitz, "øllet, der gjorde Milwaukee berømt." …

Bliver Laverne nogensinde gift?

I modsætning til sin veninde Shirley, som ender med at gifte sig med en hærlæge ved navn W alter Feeney. Laverne har aldrig været gift.

Anbefalede: