Logo da.boatexistence.com

Hvilken springfield bor simpsons i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken springfield bor simpsons i?
Hvilken springfield bor simpsons i?

Video: Hvilken springfield bor simpsons i?

Video: Hvilken springfield bor simpsons i?
Video: СИМПСОНЫ | ГОМЕР СЬЕЛ СЕБЯ 2024, Kan
Anonim

"The Simpsons"-skaberen Matt Groening afslører placeringen af Springfield. (CBS News) I 23 sæsoner har "The Simpsons" boet på 742 Evergreen Terrace i Springfield. Men det blev aldrig specificeret, hvilken af landets mange Springfields de kaldte hjem.

Hvilken stat er Springfield i The Simpsons?

Simpsons-skaberen Matt Groening har afsløret placeringen af det rigtige Springfield: Det er i Oregon. I et interview med magasinet Smithsonian, der blev lagt ud online tirsdag, krediterer Groening navnet til det populære tv-program Father Knows Best.

Hvilken by er The Simpsons baseret på?

Vi er sikre på, at Springfield, Oregon er den rigtige Simpsons' Springfield. Matt Groening har selv sagt det, en gang underskrevet en plakette "To the REAL Springfield", og en gang i et interview med "Smithsonian". Vi inviterer dig til at tage en tur med fotomulighed og se "beviset" undervejs.

Hvilket Springfield vandt Simpsons?

Springfield, Vt., vinder 'Simpsons'-premiere Fjorten byer ved navn Springfield konkurrerede om hjembypremieren på den kommende Simpsons-film. Hver lavede en video, der fremhævede dens Homer-lignende kvaliteter. Vinderbyen er Springfield, Vt.; befolkning 9.300.

Hvem stemmer Bart Simpsons nu?

Emmy-prisvindende skuespillerinden Nancy Cartwright er bedst kendt som stemmen til "Bart Simpson", men hun indtaler også "Ralph Wiggum", "Nelson Muntz", "Todd" Flanders” og forskellige andre indbyggere i Springfield. Hun blev nomineret til en Emmy Award for Outstanding Character Voice-Over Performance i 2020 og 2017.

Anbefalede: