Logo da.boatexistence.com

Er bani og gauhar venner?

Indholdsfortegnelse:

Er bani og gauhar venner?
Er bani og gauhar venner?

Video: Er bani og gauhar venner?

Video: Er bani og gauhar venner?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

“ Bani og jeg er ikke venner, vi er familie,” sagde Gauahar Khan i et interview med TOI, da hun for et par uger siden promoverede sin seneste udgivelse, Begum Jaan. Vi har set det stærke bånd, som Gauhar og Bani J deler med hinanden. … Det faktum, at Bani trådte ind i Bigg Boss-huset på Gauahars insisteren, sagde meget.

Er Bani og Gauhar stadig venner?

Da Gauahar blev en stolt ejer af en luksusbil, fejrede de sammen og lagde en video af deres romantiske tur sammen på sociale medier. Faktisk, da Gauahar blev spurgt om hendes ligning med Bani, havde han sagt: " Bani og jeg er ikke venner, vi er familie" Men det ser ud til at være fortid nu.

Hvem er Gauhar Khans bedste ven?

Gauhar Khan og VJ Bani - Disse to bedste venner blev også set sammen i et realityprogram, 'I Can Do That' og er blevet set nyde deres ferier sammen i Europa.

Hvem er Banis ven?

New Delhi: Sidste år, da Gauahar Khan trådte ind i Bigg Boss 10-huset for at møde sin bedste ven Bani J, gav deres bånd store venskabsmål til alle. Men du vil blive chokeret over at vide, at nu på nuværende tidspunkt taler de ikke sammen.

Deltog Bani J i Gauhar-bryllup?

Bollywood- og tv-stjerner deltog i bryllupsreceptionen, som omfattede Bani J og Gauahar Khan. Tv-stjernen Krystle D'Souza an Karan Tacker, Designer Masaba Khan, Sussanne Khans familiemedlemmer. Ekta Kapoor blev også set. Sammen med det, der føjede glitter til begivenheden, var Shahid Kapoor og konen Mira Rajput.

Anbefalede: