Logo da.boatexistence.com

Kan en person blive blændet?

Indholdsfortegnelse:

Kan en person blive blændet?
Kan en person blive blændet?

Video: Kan en person blive blændet?

Video: Kan en person blive blændet?
Video: Sådan tager du et godt billede! (blænde, lukkertid & ISO) 2024, Kan
Anonim

Hvis nogen eller noget blænder dig, du er ekstremt imponeret over deres dygtighed, kvaliteter eller skønhed George blændede hende med sin viden om verden. Hvis et skarpt lys blænder dig, gør det dig ude af stand til at se ordentligt i kort tid. Solen, der glimtede fra poolen, blændede mig.

Hvad vil det sige at blive blændet af nogen?

At blænde er at blænde nogen et øjeblik med lys, som en hjort i forlygterne. Du kan også blænde ved at imponere folk, og ikke kun ved at bære en glitrende pailletter-skjorte. Har du nogensinde fået en let glans i dit ansigt, så du ikke kunne se et sekund? Du var blændet. At blænde er at blinde nogen på denne måde.

Kan du beskrive en person som blændende?

Definitionen af blændende er noget ekstremt lyst, imponerende eller smukt. … Hvis nogen ser så godt ud på hendes bryllupsdag, at hun bogstaveligt t alt tager pusten fra alles, er dette et eksempel på en tid, hvor hun ville blive beskrevet som en blændende brud.

Hvordan bruger du blændet i en sætning?

eksempel på blændet sætning

  1. Han så sig distraheret omkring og skruede øjnene sammen, som om han blev blændet af solen. …
  2. Hans øjne blev blændet af det. …
  3. Blændet af sin succes besluttede han at bruge sin hær ikke til at forsvare Antiokia mod grækerne, men til at angribe Alexius.

Er blændet et handlingsverbum?

verbum (brugt med objekt), blændet, blændet. at overmande eller dæmpe synet af med intenst lys: Han blev blændet af det pludselige sollys. at imponere dybt; forbløffe af glæde: Det herlige palads blændede ham. verbum (brugt uden objekt), blændet, blændet.

Anbefalede: