Logo da.boatexistence.com

Hvornår løb smuglere åbent?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår løb smuglere åbent?
Hvornår løb smuglere åbent?

Video: Hvornår løb smuglere åbent?

Video: Hvornår løb smuglere åbent?
Video: Hvor nemt kan man købe puff bars, selvom det er ulovligt at sælge dem? 2024, Juni
Anonim

Millennium Falcon: Smugglers Run er en ankerattraktion i den nye Star Wars: Galaxy's Edge, der åbner aug. 29, 2019, i Disneys Hollywood Studios i Florida.

Hvornår holdt smuglere åbent i Disney World?

Det åbnede med resten af Galaxy's Edge den 31. maj 2019 i Disneyland og 29. august 2019 i Disney's Hollywood Studios i W alt Disney World.

Hvad er historien bag smuglere?

Fortællingens historie handler om forretningsmanden og smugleren Hondo Ohnaka og hans behov for en besætning til at flyve missioner for ham i den ikoniske Millennium Falcon Attraktionen placerer gæster i rollerne som rumskib pilot, skytte og ingeniør, og deres præstation afgør missionens succes.

Hvor meget kostede smuglere?

Det første er det ret store spørgsmål om, hvorvidt Millennium Falcon: Smugglers Run, en interaktiv virtual reality-tur, der har dig i cockpittet på det berømte stjerneskib, muligvis kan leve op til hypen - eller måske retfærdiggøre meget, det kostede at bygge (det 14 hektar store Galaxy's Edge-land kom som helhed i en cool $1 milliard) …

Hvornår åbnede Rise of the Resistance?

Disney har netop annonceret, at Star Wars: Rise of the Resistance-attraktionen åbner i Star Wars: Galaxy's Edge i Disneys Hollywood Studios den 5. december 2019 Attraktionen er også indstillet til at åbne i Star Wars: Galaxy's Edge i Disneyland den 17. januar 2020, forsinket i forhold til tidligere…

Anbefalede: