Logo da.boatexistence.com

Hvem erstattede sam armytage ved solopgang?

Indholdsfortegnelse:

Hvem erstattede sam armytage ved solopgang?
Hvem erstattede sam armytage ved solopgang?

Video: Hvem erstattede sam armytage ved solopgang?

Video: Hvem erstattede sam armytage ved solopgang?
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, Kan
Anonim

Moren til to har sluttet sig til David 'Kochie' Koch ved skrivebordet sammen med Mark Beretta, Edwina Bartholomew og vejrmanden Sam Mac i hendes nye rolle. Natalie Barrs skifte til rollen som medvært kommer efter, at Samantha Armytage trådte ud af Sunrise efter otte år.

Hvem er afløseren for Sam on Sunrise?

Natalie Barr er blevet bekræftet som Samantha Armytages afløser på Sevens bedste morgenmadsshow Sunrise. Barr blev bredt tippet til at erstatte Armytage, da hun har været Sunrise's nyhedslæser og medvært i de sidste 18 år.

Hvem er den nye medvært på Sunrise?

Natalie Barr er officielt blevet annonceret som den nye medvært for Sunrise. De spændende nyheder kommer, efter at Samantha Armytage trådte tilbage i sidste uge efter otte år i spidsen for morgenmadsprogrammet Channel Seven.

Fik Eddie fra Sunrise sin baby?

Edwina Bartholomew bød velkommen til baby Molly i slutningen af 2019. Bartholomew var for nylig vært for dækning af OL i 2021 sammen med Matt Shirvington for Channel 7 og sagde, at hun havde følt sig "kvalme" og smadrede Jatz-kiks.

Forlod kochie Sunrise?

Sam Armytage annoncerer sin tilbagetræden fra Sunrise

David 'Kochie' Koch har misset starten af Sunrise i et sjovt øjeblik i morgenmadsshowet. Channel Seven-stjernen var ingen steder at se kl. 5:30 torsdag morgen, hvilket efterlod medvært Natalie Barr til at starte udsendelsen helt alene.

Anbefalede: