Logo da.boatexistence.com

Hvordan reparerer man spigelian brok?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan reparerer man spigelian brok?
Hvordan reparerer man spigelian brok?

Video: Hvordan reparerer man spigelian brok?

Video: Hvordan reparerer man spigelian brok?
Video: Чтобы окна в автомобиле не ЗАПОТЕВАЛИ . 2024, Kan
Anonim

Bokreparationskirurgi er den eneste måde at behandle et spigelian brok på. Beslutningen om at blive opereret er baseret på brokkets størrelse, og om du oplever smerter. Hvis du vælger operation, kan en kirurg udføre en åben mesh-reparation ved at lave et snit i din mave nær brokket.

Hvad forårsager et Spigelian-brok?

Årsager. En spigelian brok er relativt sjælden og udvikler sig norm alt efter 50 års alderen, primært hos mænd. Årsagen er norm alt en svækkelse af bugvæggen, traumer eller længerevarende fysisk stress Spigelian brok er nogle gange udfordrende at diagnosticere eller forveksles med andre abdominale tilstande.

Kan jeg træne med et spigliansk brok?

Kan du træne med spigelian brok? Ja, det kan du – dog bør du undgå tunge løft (f.eks. i fitnesscentret) eller at udføre bevægelser, der belaster mavemusklerne. Kontakt en sundhedspersonale, hvis du er i tvivl.

Hvor stort er et spigliansk brok?

Spigelian brok er sjældne sammenlignet med andre typer brok, fordi de ikke udvikler sig under abdominale fedtlag, men mellem fascievæv, der forbinder til muskler. Spigelian brok er generelt mindre i diameter og måler typisk 1–2 cm., og risikoen for at væv bliver kv alt er høj.

Hvordan reparerer de brok nu?

Åben brokreparation er det sted, hvor der laves et snit eller et snit i lysken. Brok-"sækken", der indeholder den svulmende tarm, identificeres. Kirurgen skubber derefter brokket tilbage i maven og styrker bugvæggen med sting eller syntetisk mesh.

Anbefalede: