Logo da.boatexistence.com

Per indbygger betydning?

Indholdsfortegnelse:

Per indbygger betydning?
Per indbygger betydning?

Video: Per indbygger betydning?

Video: Per indbygger betydning?
Video: ПРАВДИНСК (ФРИДЛАНД)! ГОРОД С ОЧЕНЬ БОГАТОЙ ИСТОРИЕЙ! ЭТО ВАМ НЕ КОП ПО ВОЙНЕ! 2024, Kan
Anonim

Betydningen pr. indbygger oversættes bogstaveligt som " ved hovedet", men det bruges til at betyde "per person." Inden for økonomi, forretning eller statistik bruges pr. indbygger til at rapportere gennemsnitlige tal pr. person.

Hvad mener du med per capita in come?

Per capita er et latinsk udtryk, der oversættes til " efter hoved." Per capita betyder gennemsnittet pr. person og bruges ofte i stedet for "per person" i statistiske observationer.

Hvad er et eksempel pr. indbygger?

Udtrykket kan også bruges om udgifter. For eksempel, hvis regeringen bruger $100 millioner på et år på vejvedligeholdelse, og landets befolkning er 10 millioner, er udgifterne pr. indbygger til vejvedligeholdelse: 100.000.000 (udgifter vedr. veje) ÷ 10, 000, 000 (befolkning)=10 USD.

Betyder pr. indbygger pr. 100.000?

(Det er, hvad "per capita" betyder. Det er latin for "for hvert hoved.") For at finde denne sats skal du blot dividere antallet af mord med den samlede befolkning i byenFor at undgå at bruge en lille bitte decimal multiplicerer statistikere norm alt resultatet med 100.000 og giver resultatet som antallet af mord pr. 100.000 personer.

Hvordan ville du bruge per capita i en sætning?

Florida har det højeste antal fængsler pr. indbygger i landet. Der var et fald i bruttonationalproduktet og i indkomsten pr. indbygger. Jo højere gennemsnitsindkomst for befolkningen (som udtrykt ved BNP pr. indbygger), desto højere skattesats.

Anbefalede: