Logo da.boatexistence.com

Var Simeon en præst?

Indholdsfortegnelse:

Var Simeon en præst?
Var Simeon en præst?

Video: Var Simeon en præst?

Video: Var Simeon en præst?
Video: Simeon - B (Lyric Video) 2024, Juli
Anonim

Simeon den Retfærdige eller Simeon den Retfærdige (hebraisk: שִׁמְעוֹן הַצַדִּיק‎ Šīməōn haṢaddīq) var en jødisk ypperstepræst underAndet Tempel. Han omtales også i Mishnah, hvor han beskrives som et af de sidste medlemmer af Den Store Forsamling.

Hvem er Simeon og Anna i Bibelen?

Den østlige ortodokse kirke betragter Anna og Simeon Gud-modtageren som de sidste profeter i Det Gamle Testamente og holder deres fest den 3. februar/16. februar som synaksen (efterfesten) efter Kristi Præsentation, som den ortodokse tradition kalder "Mødet mellem Vor Herre og Gud og Frelser, Jesus Kristus ".

Hvem var Guds første præst?

Hebrew Bible

Den første præst, der nævnes i Bibelen, er Melchizedek, som var den Højestes præst, og som tjente for Abraham. Den første præst, der nævnes af en anden gud, er Potifera-præsten i On, hvis datter Asenath giftede sig med Josef i Ægypten.

Hvem var den sidste præst i Bibelen?

Mens Josephus og Seder 'Olam Zuta hver især nævner 18 ypperstepræster, giver genealogien i 1 Krønikebog 6:3-15 tolv navne, som kulminerer med den sidste ypperstepræst Seriah, far til Jozadak.

Hvem var ypperstepræsten, da Jesus blev korsfæstet?

Umiddelbart efter hans arrestation brød ypperstepræsten Kajfas jødiske skikke for at holde en høring og afgøre Jesu skæbne. Den aften Jesus blev arresteret, blev han ført til ypperstepræstens hus til en høring, der ville føre til hans korsfæstelse af romerne.

Anbefalede: