Logo da.boatexistence.com

Har bregne britton fået en søster?

Indholdsfortegnelse:

Har bregne britton fået en søster?
Har bregne britton fået en søster?

Video: Har bregne britton fået en søster?

Video: Har bregne britton fået en søster?
Video: Helt Rundtosset 2024, Kan
Anonim

Så modig og ikke-klagende. En hærsergent WW2, skønhedsdronning, lærer og alle kvinder. Ruth skiltes fra Ferns far, skuespilleren Tony Britton, da Fern var en baby, og hun blev overladt til at opdrage Fern og hendes søster, Cherry Britton, alene.

Har Fern Britton tvillinger?

Den tidligere This Morning-stjerne Fern har tvillingsønnerne Jack og Harry, der blev født i 1994 og en datter ved navn Grace, født i 1997, fra hendes tidligere ægteskab med tv-chefen Clive Jones som varede fra 1988 til 2000.

Får Phil Vickery og Fern børn?

Tillykke med fødselsdagen Grace, hav en dejlig mor & datter dag…. særlige tider," tilføjede en anden. Fern havde Grace og tvillingsønnerne Harry og Jack, 27, med sin første mand Clive Jones, en journalist og tv-station. Fern giftede sig igen med berømthedskokken Phil Vickery i 2000, før han hilste deres datter Winnie velkommen, som nu er 19.

Hvordan tabte Fern Britton sig?

Fern Britton, der er kendt for sine præsentationsroller i shows som This Morning, er slanket drastisk i de seneste år og er gået fra en størrelse 22 til en størrelse 12. Mens stjernen afslørede, at størstedelen af hendes vægttab var takket være til hendes mavebånd, skar Fern også ned på kulhydrater og spiser nu en sund kost.

Er Phil Vickery i et forhold?

Phil Vickery har angiveligt fundet en ny kærlighedsinteresse efter hans brud med konen Fern Britton. Tv-kokken siges at vokse tæt på den sexede hyrdinde Alison O'Neill efter sammenbruddet af hans 20-årige ægteskab med den tidligere This Morning-vært. … En insider fort alte til The Sun: Phil og Alison blev gode venner.

Anbefalede: