Logo da.boatexistence.com

Dækker medicin neuropsykologi?

Indholdsfortegnelse:

Dækker medicin neuropsykologi?
Dækker medicin neuropsykologi?

Video: Dækker medicin neuropsykologi?

Video: Dækker medicin neuropsykologi?
Video: нейропсихолог алалия 1,5 года 2024, Kan
Anonim

Medicare Del B-dækning af psykologiske tests og neuropsykologiske tests er godkendt i henhold til paragraf 1861(s)(3) i Social Security Act. … Det vil sige, at reglerne tillader en klinisk psykolog (CP) eller en læge at udføre den generelle supervision, der er tildelt diagnostiske psykologiske og neuropsykologiske tests.

Hvor meget koster en neuropsykologisk vurdering?

Omkostningerne ved en neuropsykologisk vurdering afhænger af mange faktorer, og en pris vil blive givet til dig, efter du har indsendt en forespørgsel. Som en vejledning kan du dog forvente at betale mellem $2100 og $3000 for en neuropsykologisk vurdering for voksne.

Hvorfor ville du opsøge en neuropsykolog?

Hvem skal se en neuropsykolog? De fleste mennesker opsøger en neuropsykolog, når deres primærlæge eller anden specialist henviser dem til en. Ofte har den henvisende læge mistanke om, at en hjerneskade eller tilstand påvirker en persons evne til at tænke og huske information (kognitiv funktion), følelser eller adfærd.

Hvordan fakturerer du for neuropsykologisk test?

Udbydere bør nu bruge CPT-kode 96130 til at fakturere for den første times psykologiske test-evalueringstjenester og 96131 for hver ekstra time. Neuropsykologiske evalueringstjenester bør nu faktureres med CPT-kode 96132 for den første time og 96133 for hver ekstra time

Kan 96130 og 96131 faktureres sammen?

- Den første time af evaluering faktureres med 96130, og hver ekstra time, der er nødvendig for at fuldføre tjenesten, faktureres med kodetilføjelse 96131. … Evalueringstjenester skal altid udføres af fagmanden før testadministration og kan blive faktureret på samme eller forskellige dage.

Anbefalede: