Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kaldes sytten fans karat?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kaldes sytten fans karat?
Hvorfor kaldes sytten fans karat?

Video: Hvorfor kaldes sytten fans karat?

Video: Hvorfor kaldes sytten fans karat?
Video: Return To Zootopia | Full Fan Film 2024, Kan
Anonim

Carat er det officielle navn på deres fanunge. Deres fans er karaterne, der hjælper Seventeen med at skinne I en video med Vanity Fair sagde Vernon: "Tilbage til 2015, før vores debut fremførte vi denne sang kaldet 'Shining Diamonds.' Fannavnet 'carat' startede fra den sang… Så vores fans er diamanter, karat. "

Er karat giftig fandom?

Nogle karat er også super giftige over for multi, der bogstaveligt t alt skyr dem fra fandomen og går så langt som at sende DEM dødstrusler. Nogen, der køber et album bare for at optage dem senere, brænder det til retweets og likes.

Hvor mange karat er der sytten?

Tidligere i år droppede SEVENTEEN pludselig en ny serie på Carats med titlen "IF" ("F"et er "7" vendt rundt). Der er 29 bidrag i alt til denne serie (inklusive de kortere "IF Clips"), hvor forskellige undersektioner af medlemmer forkæler dig med en quizkonkurrence, et indendørs atletikstævne, en burger-cook-off, og så videre.

Hvorfor kaldes karat karat?

Navnet karat stammer, via middelalderfransk og italiensk, fra arabisk qīrāṭ, der betyder "bønnebælg",, som i sig selv er fra græsk keration, der henviser til både johannesbrødbønnen og en lille vægt. Tidligt i det 20. århundrede blev vægten af karaten sat til 200 milligram eller 0,2 gram.

Hvad er cubic i Kpop?

Drengegrupper. I dag udgav Koreaboo en artikel, der siger, at Seventeen har to fandoms, som er Carats og Cubics. Cubics er tilsyneladende fans af Going Seventeen og ser serien, men er ikke helt kommet ind i Seventeen endnu. Navnet Cubic var taget fra cubic zirconia, som er en type syntetiske diamanter

Anbefalede: