Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev kisumu kaldt Port Firenze?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev kisumu kaldt Port Firenze?
Hvorfor blev kisumu kaldt Port Firenze?

Video: Hvorfor blev kisumu kaldt Port Firenze?

Video: Hvorfor blev kisumu kaldt Port Firenze?
Video: Imagine Dragons - Believer (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Kisumu blev identificeret af de britiske opdagelsesrejsende i 1898 som en alternativ jernbaneterminal og havn for Uganda-jernbanen til at erstatte Port Victoria, som på det tidspunkt var et vigtigt centrum for karavanehandelen rute nær floden Nzoia-deltaet. … Centret antog et nyt navn kaldet Port Florence.

Hvor kom navnet Kisumu fra?

Navnet Kisumu bogstaveligt betyder et sted for byttehandel "sumo" Byen har status som "venskab" med Cheltenham, Storbritannien og "søsterby"-status med Roanoke, Virginia og Boulder, Colorado, USA. Dens højde er 1.131 m (3.711 fod) over havets overflade.

Hvad er Kisumu berømt for?

Yayoi Kusama er en japansk kunstner kendt for sin udstrakte brug af prikker og for sine uendelige installationer. Bemærkelsesværdige værker omfatter Obliteration Room (2002–nutid) og Infinity Mirror Room-Phalli's Field (1965/2016), den første af mange forskellige iterationer.

Har Kisumu en port?

Kisumu-havnen er placeret i Kisumu Central Constituency, i Kisumu Town, i Kisumu County, i Kenya. Det er beliggende ved bredden af Lake Victoria, den næststørste ferskvandssø i verden. … De andre havne er: Port Bell og Jinja i Uganda; og Mwanza, Bukoba og Musoma i Tanzania.

Er Kisumu en by i Kenya?

Kisumu, by, hovedstad i Nyanza-provinsen, Kenya, der ligger på Victoriasøens nordøstlige bred. Det er det kommercielle, industrielle og transportcenter i det vestlige Kenya, der betjener et bagland befolket af næsten fire millioner mennesker.

Anbefalede: