Logo da.boatexistence.com

Hvornår opstod cornrows?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår opstod cornrows?
Hvornår opstod cornrows?

Video: Hvornår opstod cornrows?

Video: Hvornår opstod cornrows?
Video: Where Did Braids Come From? 2024, Kan
Anonim

Cornrows på kvinder dater tilbage til mindst 3000 f. Kr. og så langt tilbage som det nittende århundrede for mænd, især i Etiopien. Krigere og konger blev identificeret ved deres flettede frisurer.

Hvem opfandt cornrows?

Historisk set kan mandlig hårstyling med cornrows spores så langt tilbage som det tidlige 5. århundrede f. Kr. inden for gamle græske skulpturer og kunstværker, typisk vist på krigere og helte.

Hvor stammer frisurets cornrows fra?

Cornrows in African Culture

“Historien fortæller os, at cornrows stammer fra Africa. Den indviklede fletning af håret indikerede, hvilken stamme du tilhørte,” forklarer den Atlanta-baserede kosmetolog, barber, instruktør og forfatter Toni Love.

Hvordan opstod cornrows?

Cornrows dateret langt tilbage til 3000 f. Kr., især på Afrikas Horn og Vestkysten. I begyndelsen af 1500-tallet blev stilen brugt som et kommunikationsmedium blandt forskellige afrikanske samfund, der senere blev tvunget til at migrere til Amerika som slaver, hvor deres skikke fulgte.

Hvorfor bar slaver cornrows?

I kolonialismens tidsalder bar slaver cornrows ikke kun som en hyldest til hvor de var kommet fra, men også en praktisk måde at bære sit hår på i lange arbejdstimer.

Anbefalede: