Hvad er genopkald på en telefon?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er genopkald på en telefon?
Hvad er genopkald på en telefon?

Video: Hvad er genopkald på en telefon?

Video: Hvad er genopkald på en telefon?
Video: VTech CS6529-4B 4 Handset Cordless Answering System Telephone 2024, September
Anonim

I telekommunikation er et automatisk genopkald en tjenestefunktion, der giver brugeren mulighed for ved at trykke på en enkelt tast eller nogle få taster at ringe til det seneste telefonnummer, der er ringet til det pågældende instrument.

Hvordan genopkalder jeg på min telefon?

Genopkald er virkelig et irriterende aspekt i Android-telefoner. Så snart et opkald afsluttes, vender du automatisk tilbage til startskærmen. Og for at ringe til personen igen, har du for at trykke på telefonikonet, gå til "opkaldslog" og derefter trykke på opkaldsikonet mod det første element i listen.

Hvad betyder genopkald på en telefon?

: en funktion på en telefon, der automatisk gentager opkaldet af det sidste nummer kaldes også: en knap, der aktiverer denne funktion. genopkald. verbum.

Fungerer66 på mobiltelefoner?

Optaget tilbagekaldstjeneste giver dig mulighed for automatisk at ringe til en optaget linje igen og igen i 30 minutter. Når linjen bliver ledig, giver din telefon dig besked med et markant ringetone. … Læg på, når du hører optaget-signalet. Tag telefonen, tast 66, og læg derefter røret på.

Hvordan genopkalder telefoner automatisk?

Alle større telefonproducenter har dobbelttryk-genopkaldsfunktionen i den indbyggede telefonapp, hvor du trykker på den grønne opkaldsknap efter at have afsluttet et opkald for at få nummeret frem igen, så et tryk mere for at kalde det.

Anbefalede: