Logo da.boatexistence.com

Blev set ental eller flertal?

Indholdsfortegnelse:

Blev set ental eller flertal?
Blev set ental eller flertal?

Video: Blev set ental eller flertal?

Video: Blev set ental eller flertal?
Video: Dansk grammatik: DET eller DER? - Danish grammar: DET or DER? 2024, Kan
Anonim

Forms of Was and Were Was bruges i første person ental (I) og tredje person ental (han, hun, det). Were bruges i anden person ental og flertal (du, din, din) og første og tredje person flertal (vi, de).

Er et verbum i flertal eller ental?

Et entalsverbum er et verbum, der har tilføjet et s i nutid, såsom skriver, spiller, løber og bruger former som er, var, har, gør. Et plural verbum har ikke tilføjet et s, såsom skriv, spil, løb og bruger former som er, var, har og gør. F.eks.

Hvornår skal man bruge var eller var?

When to use were

Hvor var var er ental datid af at være, bruges were både til tredje person flertal datid (de og vi) og anden person datid (dig). I fortiden vejledende, var handlinger, der ligner var. "De var i butikken," kan man for eksempel sige.

Hvilket er korrekt, hvor eller var?

Were er datid af være, når det bruges som et udsagnsord. Hvor betyder på et bestemt sted, når det bruges som et adverbium eller konjunktion. En god måde at huske forskellen på er, at hvor har et "h" for "hjem", og hjem er et sted.

Hvad er forskellen mellem var og hvor?

"Were" (rimer på "pels") er en tidligere form af verbet "at være" "Vi er" (rimer på "frygt") er en sammentrækning af "vi er." Adverbiet og konjunktionen "hvor" (rimer på "hår") refererer til et sted.

Anbefalede: