Logo da.boatexistence.com

Er en glock 19 en underkompakt?

Indholdsfortegnelse:

Er en glock 19 en underkompakt?
Er en glock 19 en underkompakt?

Video: Er en glock 19 en underkompakt?

Video: Er en glock 19 en underkompakt?
Video: Glock 19 vs Glock 19x: What’s the big difference?! 2024, Kan
Anonim

En dobbeltstablet pistol i lommestørrelse designet som et reservevåben. Denne subcompact kan acceptere alle standard GLOCK dobbeltstablede magasiner, hvilket gør den til den mest alsidige subcompact på markedet.

Er Glock 19 en pistol i fuld størrelse?

Lad os nu udforske Glock 19, der anses for at være den mest populære pistol i USA. … Faktisk deler disse håndvåben mange af de samme nøjagtige dele … den eneste forskel er, at Glock 19 er lidt mindre. Det betragtes som den kompakte størrelse Glock, hvor Glock 17 betragtes som Full-Size Glock.

Hvad er størrelserne på Glocks?

Samtidig produceres Glock-håndvåben i fem forskellige størrelseskonfigurationer: Standard, Compact, Subcompact, Slimline og Competition.

Hvilke Glocks er i fuld størrelse?

The Glock 21 Glock 21 var den første model til at tilbyde den store. 45 ACP-runde i en Glock-ramme i fuld størrelse. Denne store dreng er blevet et yndet våben for mange retshåndhævende myndigheder, og det er et godt valg til pistolskydesporten.

Er en Glock 19 kompakt eller fuld størrelse?

Glock 19 betragtes som den " kompakte" stil Glock. Den tager også 9x19 mm patroner, men er kun 174 mm (6,85 tommer) lang med en cylinderlængde på 102 mm (4,01 tommer). Det har en standardmagasinkapacitet på 15 og vejer 595 g (21 oz), når det er aflæsset.

Anbefalede: