Logo da.boatexistence.com

Var joseph Gordon Levitt i knivene ude?

Indholdsfortegnelse:

Var joseph Gordon Levitt i knivene ude?
Var joseph Gordon Levitt i knivene ude?

Video: Var joseph Gordon Levitt i knivene ude?

Video: Var joseph Gordon Levitt i knivene ude?
Video: Joseph Gordon-Levitt | AI and the Film Industry 2024, Kan
Anonim

Joseph Gordon-Levitt har bekræftet, at han lavede en hemmelig camion i 2019 mysteriefilmen Knives Out, hvor han beskrev den som en del af en "tradition". … Nu, da han t alte til Us Weekly, bekræftede skuespilleren sin tilstedeværelse i filmen, som tog form af en lille stemmerolle.

Hvorfor var Joseph Gordon-Levitt i Knives Out?

Du vil høre en JGL cameo." Da han blev spurgt, om Gordon-Levitt oprindeligt var i forhandlinger om en større rolle, tilføjede han: " Han var ikke tilgængelig tidligt, så jeg vidste, at han ikke ville være med i blandingen Planmæssigt virkede det ikke." Knives Out blev erhvervet i en enkelt billedaftale af MRC, som distribuerede filmen gennem Lionsgate.

Er Joseph Gordon-Levitt og Zooey Deschanel venner?

Joseph Gordon-Levitt nægter at date sin ven, New Girl-stjernen Zooey Deschanel. Skuespilleren, der senest medvirkede i storfilmen The Dark Knight Rises, sagde, at han aldrig kunne date Zooey, fordi han ville være bange for at ødelægge venskabet. I det seneste nummer af Playboy sagde skuespilleren: Vi har været venner i 10 år

Vil Joseph Gordon-Levitt være Robin?

Men filmens sidste øjeblikke satte ham op til en meget større rolle, da hans juridiske navn afsløres for at være Robin, og han er begavet med midlerne til at overtage Batman-kappen som Christian Bales Bruce Wayne lever et fredeligt liv med pensionering i Firenze.

Var Heath Ledger og Joseph Gordon-Levitt venner?

Joseph og Heath blev gode venner på settet af filmen fra 1999, og torsdag (25. oktober 18) tog han til Instagram for at huske deres tid sammen, og afslørede, at han aldrig kan lytte til det britiske rockbands klassiske OK Computer-album uden at tænke på Ledger.

Anbefalede: