Logo da.boatexistence.com

Hvad er det smarteste i verden?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er det smarteste i verden?
Hvad er det smarteste i verden?

Video: Hvad er det smarteste i verden?

Video: Hvad er det smarteste i verden?
Video: Hvad er det farligste dyr i verden 2024, Kan
Anonim

Den skarpeste genstand, der nogensinde er lavet, er en wolframnål, der tilspidses til tykkelsen af et enkelt atom Den blev fremstillet ved at placere en smal wolframtråd i en atmosfære af nitrogen og blotlægge det til et stærkt elektrisk felt i en enhed kaldet et feltionmikroskop.

Er vand den skarpeste ting i verden?

Undervurder ikke vandet, tryk det til mere end 100 MPa, og sprøjt det derefter gennem en 0,05 mm dyse, det bliver den skarpeste kniv i verden. Faktisk kaldes vandstråle også for vandskæring eller højtryks-vandstråleskæreteknologi.

Hvad anses for at være den skarpeste kniv i verden?

Obsidian knivblade: overkill til at skære din sandwich. De tyndeste blade er tre nanometer brede ved kanten – 10 gange skarpere end et barberblad. Disse er lavet ved at flage en lang, tynd skive fra en kerne af obsidian (vulkansk glas).

Hvad er det skarpeste metal?

Tungsten vs TitaniumMed hensyn til trækstyrke er wolfram det stærkeste af ethvert naturligt metal (142.000 psi).

Hvad er verdens stærkeste metal?

Tungsten har den højeste trækstyrke af noget rent metal – op til 500.000 psi ved stuetemperatur. Selv ved meget høje temperaturer over 1.500°C har den den højeste trækstyrke. Wolframmetal er dog skørt, hvilket gør det mindre anvendeligt i sin rene tilstand.

Anbefalede: