Logo da.boatexistence.com

Er groton ct sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er groton ct sikker?
Er groton ct sikker?

Video: Er groton ct sikker?

Video: Er groton ct sikker?
Video: Как естественным образом поднять нисходящий жир глазницы и убрать мешки под глазами 2024, Kan
Anonim

Groton, CT kriminalitetsanalyse Groton har en samlet kriminalitetsrate på 13 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her nær gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Groton 1 ud af 75

Er Groton CT et godt sted at bo?

Groton ligger i New London County og er et af de bedste steder at bo i Connecticut … I Groton er der en masse restauranter, kaffebarer og parker. Mange familier og unge fagfolk bor i Groton, og beboerne har en tendens til at være liberale. De offentlige skoler i Groton er over gennemsnittet.

Er Groton CT en rig by?

Indkomsten pr. indbygger i Groton i 2018 var $37.309, hvilket er lavere mellemindkomst i forhold til Connecticut og velhavende i forhold til resten af USA. … Men Groton indeholder også både meget velhavende og fattige mennesker. Groton er en meget etnisk mangfoldig by.

Hvad er Groton CT kendt for?

Groton blev kendt som verdens ubådshovedstad, da Electric Boat Division of General Dynamics leverede 74 diesel-ubåde til flåden i Anden Verdenskrig.

Hvor farlig er Hamden CT?

Hamden er en mellemstor by, der har et sikkerhedsindeks på 20, hvilket betyder, at byen er sikrere end 20 % af alle amerikanske byer. Det er voldelig kriminalitetsrate er 3,29, mens dets ejendomskriminalitet er 21,93, hvilket giver dens samlede 25,22. Pludselig stigning i kriminalitet i Hamden har fået beboerne til at bekymre sig.

Anbefalede: