Logo da.boatexistence.com

Er lilial et allergen?

Indholdsfortegnelse:

Er lilial et allergen?
Er lilial et allergen?

Video: Er lilial et allergen?

Video: Er lilial et allergen?
Video: Lucy Knight Dies | ER 2024, Kan
Anonim

Butylphenyl methylpropional (også kendt som Lilial) er en meget brugt duftingrediens i kosmetik, der i øjeblikket skal mærkes som et allergen i EU, hvis den er til stede i mere end 0,01 % i skylle-off-produkter og 0,001 % i leave-on-produkter.

Hvad er Lilial-ingrediens?

Butylphenyl Methylpropional, almindeligvis kendt som Lilial eller p-BMHCA, er en syntetisk duftingrediens, der er meget udbredt i forskellige typer kosmetik. Butylphenyl Methylpropional bruges også i flere ikke-kosmetiske produkter, såsom husholdningsrengøringsmidler og rengøringsmidler. I henhold til den europæiske kosmetikforordning nr.

Hvorfor er Lilial forbudt?

De forbudte stoffer

Lyral, ellers kendt under dets kemiske navn HICC, var et almindeligt duftallergen brugt i kosmetiske produkter, før det blev navngivet på en liste over forbudte stoffer. Som sådan var Lyral ikke længere tilladt at blive markedsført fra den 23. august 2019.

Hvad er Lilial?

Lilial (et handelsnavn for lily aldehyde, også kendt som lysmeral) er en kemisk forbindelse, der almindeligvis anvendes som parfume i kosmetiske præparater og vaskepulver, ofte under navnet butylphenyl methylpropional. Det er et syntetisk aromatisk aldehyd.

Er Lilial naturlig?

Det er en udbredt duftforbindelse, der findes naturligt i den æteriske olie fra kamille og bruges syntetisk i en række forskellige skønhedsprodukter, herunder parfumer, shampoo, deodoranter, solbruncremer og hårstylingsprodukter, primært for dens Lily of the Valley-aroma.