Hvem var pakkehestens bibliotekarer?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var pakkehestens bibliotekarer?
Hvem var pakkehestens bibliotekarer?

Video: Hvem var pakkehestens bibliotekarer?

Video: Hvem var pakkehestens bibliotekarer?
Video: Hvem bestemmer hva som er vår kulturarv? | Demokratidagene 2024, September
Anonim

The Pack Horse Library-initiativet, som sendte librarians dybt ind i Appalachia, var en af New Deal's mest unikke planer. Projektet, som implementeret af Works Progress Administration (WPA), distribuerede læsestof til de mennesker, der boede i den forrevne, 10.000 kvadratkilometer store del af det østlige Kentucky.

Hvem startede packhorse-bibliotekarerne i Kentucky?

De rejsende biblioteker blev indstillet i 1933. I Kentucky havde 63 amter slet ingen bibliotekstjenester i begyndelsen af 1930'erne. Det første Pack Horse Library blev oprettet i Paintsville i 1913 og startet af May F. Stafford.

Hvem var Pack Horse-bibliotekarerne i det østlige Kentucky?

Forestil dig en bibliotekar på hesteryg, der slæber bøger over det barske terræn i Kentuckys kulland i 1930'erne. The Kitchen Sisters, Davia Nelson og Nikki Silva, tag os derhen. Dette er en del af deres nye serie, "The Keepers. "

Hvem er den første bibliotekar i verden?

Engang i det 8. århundrede f. Kr. oprettede Ashurbanipal, konge af Assyrien, et bibliotek i sit palads i Nineve i Mesopotamien. Ashurbanipal var den første person i historien, der introducerede bibliotekar som en profession.

Startede Eleanor Roosevelt et omrejsende bibliotek?

For at hjælpe og uddanne de berørte mennesker startede First Lady Eleanor Roosevelt The Pack Horse Library Project i 1934 En gruppe bibliotekarer, hovedsagelig kvinder, ville ride op til 20- mile-ruter i Kentucky-bjergene, der leverer bøger til mennesker og familier. Det var ingen nem opgave.

Anbefalede: