Logo da.boatexistence.com

Hvad laver sheena easton nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver sheena easton nu?
Hvad laver sheena easton nu?

Video: Hvad laver sheena easton nu?

Video: Hvad laver sheena easton nu?
Video: Sheila E - A Love Bizarre (1986) ♫ 2024, Kan
Anonim

Nu 55, fire gange gift sangerinde har to børn, hun adopterede som enlig mor, og bor i en forstad til Las Vegas. Hun turnerer stadig i USA og optræder i Vegas-kasinoer og synger hits som Modern Girl og 9 to 5.

Hvorfor sad Sheena Easton i kørestol?

En talsmand for stjernen fort alte senere til MailOnline, at hun fik fjernet en tand. "Sheena har fået trukket en tand, det var en kindtand, og hun havde noget beroligende effekt, hvilket er grunden til, at hun sad i kørestol," sagde repræsentanten.

Har Sheena Easton et forhold til Prince?

Prince og Easton nød en hemmelig romantik i midten af 1980'erne, da han skrev nogle hits til hende, herunder Sugar Walls. … 'Prince nægtede at sige et ord til Sheena i tre timer, men på en eller anden måde virkede hans taktik til sidst, hun var helt vild med hans aura og ham.

Hvor gammel er Sheena Easton i dag?

Sheena Easton alder: Hvor gammel er hun? Sheena Easton blev født den 27. april 1959. Hun fejrede sin 61-års fødselsdag i 2020.

Hvor gammel er Sheena melwani?

Sangeren blev født den 1. september 1983 i Montreal, Canada. Fra 2021 er Sheena Melwanis alder 38. Melwani elskede musik, fra hun var en lille pige.

Anbefalede: