Logo da.boatexistence.com

Når krabbeæbler er modne?

Indholdsfortegnelse:

Når krabbeæbler er modne?
Når krabbeæbler er modne?

Video: Når krabbeæbler er modne?

Video: Når krabbeæbler er modne?
Video: How To Identify A Crabapple Tree In The Winter 2024, Kan
Anonim

Nogle crabapples bliver røde, når de er modne, mens andre bliver gullig-orange. Den nemmeste måde at se, om crabapples fra et bestemt træ er modne, er at skære nogle få op ved ækvator. Hvis frøene er brune, er frugten moden og klar til plukning.

Hvilken måned modner krabbeæbler?

Krabbeæbler vises typisk på træet om sommeren og modnes om efteråret, men det bedste tidspunkt at plukke dem er vinteren! Frostgrader gør krabbeæblerne bløde og søde, så de smager bedre, når det er koldt udenfor. Alternativt kan du plukke dem, når de er modne om efteråret og holde dem i din fryser i et par dage.

Hvordan kan du se, hvornår krabbeæbler er modne?

Selvom du måske kan se, om et traditionelt æbletræ er klar til at høste, baseret på smagen, skal du huske på, at krabbeæbler er mere bitre end almindelige æbler. Krabbeæbler er klar til at høste, når frøene er brune og faste eller når frugten får en rødbrun farve, og frugten er blød.

Hvornår skal du vælge crabapples?

Sådan kan man se, hvornår crabapples er modne: Når frøene er blevet brune For at kontrollere frøfarven, pluk et par crabapples fra forskellige dele af træet og skær dem i to at finde frøene. Kødet skal være fast og sprødt, men ikke så hårdt, at du har svært ved at tage en bid.

Kan du spise krabbeæbler af træet?

Krabbeæbler er små, dekorative vilde æbler. … At spise æbler blev simpelthen avlet for at producere større, sødere frugter (1). En almindelig misforståelse er, at krabbeæbler er giftige. Dette er ikke tilfældet, så længe du ikke spiser kernehuset og frøene, ligesom med større æbler, er de perfekt spiselige.

Anbefalede: