Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt den første kost?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt den første kost?
Hvem opfandt den første kost?

Video: Hvem opfandt den første kost?

Video: Hvem opfandt den første kost?
Video: Hvad skal man spise, når man træner? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Den fejende kvalitet af koste ændrede sig i 1797, da Levi Dickenson, en landmand i Hadley, Massachusetts, lavede en kost til sin kone ved at bruge kvastene af forskellige sorghum (Sorghum vulgere), et korn, han dyrkede til frøene.

Hvem opfandt kosten og fejeskuffen?

Den første patenterede støvsugerbakke var af T. E. McNeill. Håndholdte fejebakker kan bruges med enten en kost i fuld størrelse eller med en mindre piskeris eller en børste, nogle gange kaldet en duster eller skraldespand.

Hvornår blev koste opfundet?

Den første reference til hekse, der fløj på kosteskaft, var i 1453, men moderne kostfremstilling startede ikke før ca. 1797. En landmand i Massachusetts ved navn Levi Dickinson fik ideen til at lave sin kone en kost som en gave at gøre rent deres hus med - hvor betænksomt!

Hvad lavede de koste af?

Koste er lavet af en plante kaldet broomcorn. Broomcorn er en type sorghum plante. Det er anderledes end den majs, som mennesker og dyr spiser.

Hvad blev kosten brugt til?

Koste er blevet brugt i århundreder til at feje op, i og omkring hjemmet og arbejdspladsen. De kan være lavet af en række forskellige materialer, både menneskeskabte og naturlige. Menneskeskabte børster er generelt af ekstruderet plastik og metalhåndtag.

Anbefalede: