Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev Jules indlagt på et psykiatrisk hospital?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev Jules indlagt på et psykiatrisk hospital?
Hvorfor blev Jules indlagt på et psykiatrisk hospital?

Video: Hvorfor blev Jules indlagt på et psykiatrisk hospital?

Video: Hvorfor blev Jules indlagt på et psykiatrisk hospital?
Video: EL KARMA - Suzanne Powell - Barcelona 2024, Kan
Anonim

Hun blev indlagt på et psykiatrisk hospital som barn Omkring halvvejs gennem turen indså Jules, at hendes mor havde løjet, og hun var ved at blive indlagt på afdelingen. Under sit ophold på det psykiatriske hospital skader hun sig selv, men hun er i sidste ende i stand til at forlade, når hun kommer sig.

Hvilken psykisk sygdom har Jules i eufori?

Siden Jules var omkring syv eller otte år, har hun håndteret anfald af depression og selvskade, der hovedsageligt stammer fra kønsdysfori, som til sidst førte til, at hendes mor tog hende til en psykiatrisk hospital mod hendes vilje i en alder af 11.

Hvad er der g alt med Jules Mom?

I øjeblikket, i terapi, åbner Jules op om sit eget giftige forhold til sin mor, som altid led af stofmisbrug… Men knust, da hun skulle løbe væk fra Rue, hvis afhængighed blev alt for afhængig af hende, var Jules også ret sur på hende for at have gjort hende til krykken på hendes ædruelighed.

Hvorfor forlod Jules mor hende?

I slutningen af sæson 1 endte Rue og Jules med at skilles fordi Jules ville løbe væk, og Rue besluttede ikke at tage afsted.

Er Rue forelsket i Jules?

Rue er forelsket i Jules, og Jules er forelsket i Rue. Det er en kendsgerning på HBO's Euphoria. Et faktum, der er så håndgribeligt og uigendriveligt, at det er forankret i selve kernen af serien. Deres forhold er lige så integreret i seriens historiefortælling som dets temaer om afhængighed, misbrug, overlevelse, seksualitet, voksende alder og traumer.

Anbefalede: