Logo da.boatexistence.com

Er udel en festskole?

Indholdsfortegnelse:

Er udel en festskole?
Er udel en festskole?

Video: Er udel en festskole?

Video: Er udel en festskole?
Video: Din Røde Kjole 2024, Kan
Anonim

University of Delaware er kendt som en stor festskole. Stereotypen er, at vi er fulde af jocks og preppy, "normale" mennesker. Dette er nøjagtigt. De fleste studerende kommer fra middel- eller højere middelklassebaggrund og repræsenterer det gennemsnitlige universitetsbarn.

Er Udel en sjov skole?

1, University of Delaware er fortsat en topfestskole, ifølge Princeton Review. Universitetet faldt til partiskolen nr. 3 i år i Princeton Review's årlige college-rangering, med Syracuse University i New York i spidsen, efterfulgt af University of Alabama.

Hvad er University of Delaware kendt for?

University of Delaware er forpligtet til ekspertise inden for bachelor- og kandidatuddannelse, forskning og service. Fra sine rødder som et privat akademi i 1743 er institutionen i dag et forskningsintensivt, teknologisk avanceret universitet med global gennemslagskraft.

Hvilken type skole er Udel?

University of Delaware er en offentlig institution, der blev grundlagt i 1743. Det har en samlet bachelor-tilmelding på 18.420 (efteråret 2020), dens omgivelser er forstæder, og campusstørrelsen er 1.996 acres.

Er University of Delaware en tør campus?

Ingen person ansat ved universitetet, gæst eller besøgende må besidde eller indtage alkoholholdige drikkevarer på campus undtagen ved sociale arrangementer, hvor alkoholholdige drikkevarer er blevet godkendt, og som personen har blevet inviteret. … Kedelmagere og skytter er ikke tilladt gennem alkoholholdige drikkevarer.

Anbefalede: