Logo da.boatexistence.com

Kan en mindreårig blive optaget i et partnerskab?

Indholdsfortegnelse:

Kan en mindreårig blive optaget i et partnerskab?
Kan en mindreårig blive optaget i et partnerskab?

Video: Kan en mindreårig blive optaget i et partnerskab?

Video: Kan en mindreårig blive optaget i et partnerskab?
Video: KAN DET FRITURES? 2024, Kan
Anonim

En mindreårig kan få adgang til fordelene ved partnerskab med samtykke fra alle de eksisterende partnere … Der skal eksistere et partnerskab, før en mindreårig kan få adgang til sine fordele. En mindreårig kan således ikke danne et nyt partnerskab, men kan optages i et eksisterende partnerskab.

Kan en mindreårig optages i et partnerskab, hvis ja, hvad er hans rettigheder og forpligtelser under minoritet, og efter at han opnår flertal?

Forpligtelser for en mindreårig, der er optaget til fordelene ved et interessentskab, er: Han er kun ansvarlig for omfanget af sin andel i overskuddet og ejendommen, og han er ikke personligt ansvarlig over for tredjemandDerfor kan hans private ejendom ikke bruges til betaling af firmaets gæld, der er opstået i hans minoritet.

Kan en mindreårig optages i partnerskab forklare?

(1) En person, der er mindreårig i henhold til den lov, som han er underlagt, må ikke være partner i et firma, men med samtykke fra samtlige partnere indtil videre han kan få adgang til fordelene ved partnerskab.

Kan en mindreårig også optages som partner?

Dwarkadas & Co, Højesteret fastslog, at en mindreårig ikke kan blive en fuldgyldig partner i et eksisterende firma. … “Afsnit 30 i den indiske partnerskabslov fastslår klart, at en mindreårig ikke kan blive partner, men med samtykke fra de voksne partnere kan han få adgang til fordelene ved partnerskab.

Kan en mindreårig være en forretningspartner?

Kan et barn blive partner i en virksomhed? … Tja, generelt set kan en mindreårig, der indgår et kontraktforhold med en tredjepart, gøre det og er muligvis ikke ansvarlig for nogen af interessentskabets gæld med hensyn til deres private aktiver.

Anbefalede: