Logo da.boatexistence.com

Er sjovere et ord nu?

Indholdsfortegnelse:

Er sjovere et ord nu?
Er sjovere et ord nu?

Video: Er sjovere et ord nu?

Video: Er sjovere et ord nu?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Juli
Anonim

Men hvis du synes, at den logik er direkte fjollet, er de fleste ordbogsvirksomheder enige med dig. Og de er også enige om, at … svaret på "er sjovere et ord?" er yes Hvis du vil betragte “sjov,” som et adjektiv, et ord, så er “sjov” i sandhed et ord, ligesom “sjovste,” ifølge normale regler for adjektivdannelse.

Er det korrekt at sige sjover?

Mere sjov modtages; funner er ikke. Mest sjov er accepteret; sjovest er ikke. Hvis du ønsker at blive taget seriøst som forfatter, eller du er en ESL-elev, der lærer sproget, skal du ikke bruge funner eller funnest eller din skrivning.

Er det sjovere eller sjovere?

Fun , adjektivetMange mennesker, måske de fleste mennesker, foretrækker stærkt sjovere og sjoveste som de komparative og superlative former for sjov. Alligevel er der mange andre, der betegner tingene som sjovere og sjoveste. Mange ordbøger anerkender denne brug, men betegner stadig adjektivets form som uformel.

Hvorfor kan vi ikke sige sjovere?

Det viser sig, at “sjov” oprindeligt kun blev brugt som et navneord … Fordi “sjov” kun var et navneord på et tidspunkt, har det ikke taget alle sædvanlige adjektiviske former. Vi kan sige "sjovere" eller "sjovst", fordi det er muligt at bruge "mere" og "mest" med navneord (tænk f.eks. på "flere penge" og "flest penge").

Er sjovere Scrabble-ord?

Ja, funner er i scrabble-ordbogen.

Anbefalede: