Logo da.boatexistence.com

Er travertingulve dyre?

Indholdsfortegnelse:

Er travertingulve dyre?
Er travertingulve dyre?

Video: Er travertingulve dyre?

Video: Er travertingulve dyre?
Video: Explore An Ultra Modern Dream House Built Entirely from Raw Materials (House Tour) 2024, Kan
Anonim

Ligesom andre natursten kan travertingulve dog variere betydeligt i pris - fra lavt som $3 til så højt som $30 pr. kvadratfod, afhængigt af kvalitet og finish af stenen. Finish kan variere fra en naturlig tekstur (den billigste) til en slebet, poleret og forseglet overflade (den dyreste).

Er travertingulve forældede?

Mange mennesker tror, at travertin er forældet, og at det ikke længere er et godt valg, men det er ikke tilfældet. Travertinfliser eller brosten bliver i stigende grad brugt i moderne byggeprojekter på grund af deres dokumenterede holdbarhed og langtidsholdbare skønhed.

Er travertin et godt valg til gulvbelægning?

Travertin er et meget holdbart materiale i gulvbelægning til tung trafik. Det er også et meget hårdt materiale sammenlignet med marmor. Travertinen er modstandsdygtig over for temperaturændringer. … På grund af travertinstenens porøse struktur er der behov for mere pleje.

Hvor længe holder travertingulve?

Travertin kommer, ligesom andre naturstensgulve, ud på toppen. Dette skyldes, at travertin ved typisk brug kan holde over 100 år Så længe dit gulv vedligeholdes ordentligt og ikke udsættes for overdreven slitage, kan travertin nemt være det sidste gulv, du køber i dit liv.

Er travertin pengene værd?

Travertine kører en hard bargain Det ser pænt ud, bliver ikke nemt ødelagt, kan modstå varmen, er fantastisk til sikkerheden og er ekstremt funktionelt, når det kommer til design – men der er én ulempe ved travertin-poolterrasser, og det er, at travertin-poolterrasse er dens porøse natur.

Anbefalede: