Logo da.boatexistence.com

Hvordan fungerer en downcomer?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en downcomer?
Hvordan fungerer en downcomer?

Video: Hvordan fungerer en downcomer?

Video: Hvordan fungerer en downcomer?
Video: How the Internet Works in 4 Minutes | Animation Video 2024, Kan
Anonim

Mønstret for faldrørslayout bestemmer væskestrømningsvejarrangementet og væskestrømningsretningen i kontaktområdet af bakkerne Giver en foretrukken retning til dampen, der strømmer gennem åbningerne i pladen vil få væsken til at strømme i samme retning.

Hvad er Downcomers funktion?

Den primære funktion af faldrør på bakker er at lette modstrømsvæskestrømning ned i kolonnen med damp, der strømmer op gennem bakkeåbningerne på sigte- og ventilbakker.

Hvad er Downcomer i destillationskolonnen?

Downcomers er rør med cirkulære, segmentelle eller rektangulære tværsnit, der transporterer væske fra den øvre bakke til en nedre bakke i en destillationskolonne.… Minimumsgrænsen for strømningsvejens længde er 400 mm for at give god kontakt mellem damp og væske.

Hvad er et faldrør?

: et rør til at lede noget nedad: som f.eks. a: et rør til at lede de varme gasser fra toppen af en højovn nedad til støvsamlere og røggassystemet.

Hvad er Weir og Downcomers funktion?

Under denne skumningsproces produceres et område med høj grænseflade til effektiv damp-væske masseoverførsel. Funktionen af et overløb er at opretholde et ønsket væskeniveau på bakken. Nedløbsrør bruges til at lede væskestrømmen fra en øvre bakke til en nedre bakke.

Anbefalede: