Logo da.boatexistence.com

Er snapseærter keto?

Indholdsfortegnelse:

Er snapseærter keto?
Er snapseærter keto?

Video: Er snapseærter keto?

Video: Er snapseærter keto?
Video: Top 10 No Carb Foods With No Sugar 2024, Kan
Anonim

Bælgfrugter. Bælgfrugter, som omfatter enhver form for bønner, linser, sukkerærter og ærter, er hæfteklammer i mange sunde spisestile. Veganske og plantebaserede spisere kan vende sig til bælgfrugter som alternative kilder til protein. Men bælgfrugter er ikke så kompatible med keto-diæten.

Er snapseærter low carb?

Sneærter, snapsærter og ærtebælg: Disse smager ofte sødt og kan være fornøjelige som en snack eller tilføjet til en salat eller stegt. I en 1/2 kop portion har de 5,25 gram kulhydrater og 1,5 gram fiber.

Er sukkerærter gode til en lavkulhydratdiæt?

I modsætning til dine typiske afskallede ærter er både sneærter og sukkerærter meget mindre stivelsesholdige - hvilket betyder, at de indeholder færre kulhydrater. Faktisk giver begge mindre end 8 gram kulhydrater i 3,5 ounce (100 gram) (1).

Kan du spise ærter på keto-diæt?

Når det er sagt, hvis du har spist en skål af dem for nylig, skal du ikke have det dårligt: "Hvis den mad, du går over bord på, er ærter, er det ikke det værste, du kan gøre" siger sundhedsmæssigt Herrmann. Bare ved, at fordi de har 14 g netto kulhydrater pr. kop, vil de sandsynligvis sætte dig af sporet på keto. Vælg de ikke-stivelsesrigere grøntsager.

Hvilke bønner er ketovenlige?

Ketovenlige bønner

På en streng keto-diæt er dit bedste bud på bønner at vælge enten grønne bønner eller sorte sojabønner Mens grønne bønner typisk tilberedes mere som en grøntsag end en bønne, sorte sojabønner er et godt alternativ til andre, mere stivelsesholdige bønner i supper, bønnedips, refried bønner eller andre opskrifter.

Anbefalede: