Logo da.boatexistence.com

Hvad er sammensat viklet motor?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er sammensat viklet motor?
Hvad er sammensat viklet motor?

Video: Hvad er sammensat viklet motor?

Video: Hvad er sammensat viklet motor?
Video: Differential Compound DC Motor Connections 2024, Kan
Anonim

En sammensat viklet DC-motor (også kendt som en DC-sammensat motor) er en type selv-exciteret motor , og består af begge serier feltspolerne S 1 S2 og shuntfeltspoler F1 F2 tilsluttet til ankerviklingen som vist i figuren nedenfor.

Hvordan fungerer en sammensat sårmotor?

Med en DC sammensat motor er størstedelen af feltet viklet til et shuntfelt, men med et par serievindinger på toppen Shunten er forbundet på tværs af feltforsyningen og seriesvingene er forbundet i serie med ankeret. Dette giver en motor med en kombination af shunt- og seriekarakteristika.

Hvad er sammensatte sår?

[kom-pound-wound] VIS IPA. / ˈkɒm paʊndˈwaʊnd / FONETISK RESPELLING. ? Højskoleniveau. adjektiv Elektricitet. bemærker en elektrisk enhed, hvor en del af feltkredsløbet er parallelt med ankerkredsløbet, og en del er i serie med det.

Hvad er de to typer sammensatte motorer?

Der er to hovedtyper af sammensatte DC-motorer afhængigt af forbindelserne mellem shuntfeltviklingen og ankerviklingen og serieviklingen. Disse to typer er: Lang shunt . Kort shunt.

Hvilke typer sammensatte motorer er der?

Typerne af sammensatte exciterede DC-motorer er Short Shuntmotor, Long Shuntmotor, Differential Compound, Cumulative Compound.

Anbefalede: