Logo da.boatexistence.com

Kan du gå på et metalbygningstag?

Indholdsfortegnelse:

Kan du gå på et metalbygningstag?
Kan du gå på et metalbygningstag?

Video: Kan du gå på et metalbygningstag?

Video: Kan du gå på et metalbygningstag?
Video: Vil du gå på et gymnasium hvor der er høj faglighed og fokus på STEM kompetencer 2024, Kan
Anonim

Met altage med stående søm – kan let betrædes uden skade, men de er stejle og glatte. Brug af sikkerhedsudstyr er en nødvendighed. Bølgeståltage – er også let at gå på uden skader, da deres montering sker direkte på tagdækket.

Hvad er den bedste måde at gå på et met altag?

Generelle råd er: Gå tættest på områderne omkring terrassen, undgå omgange og ribben. Bær sko med bløde såler. Hvis det føles som om du har snavs under fødderne, så pas på ikke at slibe det ind, da du kan beskadige metaloverfladen.

Kan du gå på en metalbygning?

Met altag kan gås, men husejere bør afholde sig fra at gøre det af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis en entreprenør har brug for at gå på dit tag, bør de praktisere sunde sikkerhedsprocedurer og følge OSHA-sikkerhedskravene.

Hvordan går du på et met altag uden at glide?

Metal Roof Safety Walking Tips

Bær bløde sko med gummisåler for at få det bedste greb. Placer din stige så tæt på, hvor du skal være på taget, men væk fra kendte svage steder. Den skal strække sig mindst 3 fod over tagkanten, så du har noget at holde fast i.

Kan du gå på et vådt met altag?

Gå ikke på et vådt met altag, punktum. Generelt bør du undgå at gå på våde tage, selv asf alt eller trætag. Dit bedste bud er at omlægge tagarbejde til en dag med klar himmel.

Anbefalede: