Logo da.boatexistence.com

Har clayton kershaw lagt et perfekt spil?

Indholdsfortegnelse:

Har clayton kershaw lagt et perfekt spil?
Har clayton kershaw lagt et perfekt spil?

Video: Har clayton kershaw lagt et perfekt spil?

Video: Har clayton kershaw lagt et perfekt spil?
Video: Willie Nelson - Seven Spanish Angels (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Spændingen begyndte at bygge sig op med hvert out, der blev optaget, og Kershaw førte et perfekt spil ind i syvende inning … Kershaw blev den første pitcher i Major League Baseball-historien til at registrere et nej- hitter med 15 strikeouts og ingen walks. Hans 15 strikeouts i en no-hitter forbliver en MLB-rekord.

Skastede Kershaw et perfekt spil?

Kershaws 15 strikeouts forbliver de fleste nogensinde af en enkelt pitcher i en Dodger no-hitter. … Koufax er den eneste Dodger-pitcher, der kaster et perfekt spil. Gennem seks innings natten til den 18. juni 2014 forblev den bedrift intakt for Kershaw.

Har der nogensinde været et spil på 27 baner?

Necciai huskes bedst for den unikke bedrift at slå 27 battere ud i en ni-indings kamp, som han opnåede i Class-D Appalachian League den 13. maj 1952 Han er den eneste pitcher nogensinde, der har gjort det i en ni-innings, professionel ligakamp.

Er Clayton Kershaw den bedste pitcher nogensinde?

Los Angeles Dodgers-es Clayton Kershaw er udvivlsomt den bedste pitcher i sin generation Venstrehåndsspilleren har konsekvent domineret resten af MLB, og stiller op med tal, der bør betragtes som andre -verdens til startende pitchere. Selvom han er blevet ældre, forbliver han en effektiv kande.

Hvem blæste Kershaw perfekt spil?

I en Major League Baseball-kamp spillet den 2. juni 2010 på Comerica Park i Detroit, Michigan, blev Detroit Tigers pitcher Armando Galarraga næsten den 21. pitcher i Major Leagues historie at kaste et perfekt spil.

Anbefalede: