Logo da.boatexistence.com

Hvilken sidekvast skal på inden eksamen?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken sidekvast skal på inden eksamen?
Hvilken sidekvast skal på inden eksamen?

Video: Hvilken sidekvast skal på inden eksamen?

Video: Hvilken sidekvast skal på inden eksamen?
Video: Do This Before Your Next Exam 2024, Kan
Anonim

Alle kvaster skal starte på højre side af hætten for bachelorstuderende. Under ceremonien vil eleverne flytte kvasten til venstre, når de bliver instrueret.

Hvorfor går kvasten fra højre mod venstre?

Generelt bæres kvaster her i staterne på højre side af kasketten før ceremonien og flyttes derefter til venstre side for at indikere, at bæreren er gået fra et læringsniveau til et andet som et diplom på gymnasiet eller en bachelorgrad - men de bliver til venstre og flytter ikke til et college …

Hvorfor flytter dimittender kvasten?

Afgangskvasten er et symbol på succes. … At flytte kvasten til venstre efter endt uddannelse er et symbol på at gå over fra gymnasiet (eller college) til en anden fase i dit livI fremtiden, hvis du modtager en kandidatgrad eller doktorgrad, vil du placere din kvast til venstre for din mørtelplade.

Hvilken side går kvasten på ph.d.?

Kvasten skal være på venstre, nær dit tempel. Når du er færdig med at tage kasketten på, er du klar!

Hvad gør du med kvasten efter eksamen?

Du skal blot fjerne toppen af ornamentet og placere kvasten indeni med toppen af kvasten forbundet til det øverste stykke af ornamentet. Du kan bruge lim eller lade et stykke af kvasten hænge ud af ornamentet. På denne måde, når det øverste stykke af ornamentet sættes på igen og lukkes, forbliver det på plads.

Anbefalede: