Logo da.boatexistence.com

Hvor er cabuyao nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er cabuyao nu?
Hvor er cabuyao nu?

Video: Hvor er cabuyao nu?

Video: Hvor er cabuyao nu?
Video: The Schwa /ə/ Sound - Endings British Pronunciation & Spelling Tips | -er -ar -or -our -ure -re 2024, Kan
Anonim

Cabuyao, officielt byen Cabuyao (Tagalog: Lungsod ng Cabuyao), er en by i 1. klasse i provinsen Laguna, Filippinerne. Ifølge folketællingen for 2020 har den en befolkning på 355.330 mennesker.

Er Cabuyao by eller land?

Kommuner, der blev klassificeret som helt urbane i 2010, er kommunerne Cabuyao og Kalayaan fra provinsen Laguna, kommunerne Cainta og Taytay fra provinsen Rizal, kommune Talaingod fra Davao del Norte-provinsen og Jolo kommune fra Sulu-provinsen (tabel C).

Hvor mange familier har Cabuyao?

Husstande. Husstandsbefolkningen i Cabuyao i folketællingen 2015 var 307.998 fordelt på 81, 573 husstande eller et gennemsnit på 3,78 medlemmer pr. husstand.

Er Cabuyao Urban?

Cabuyao Central District er et af de 5 distrikter i Cabuyao, i provinsen Laguna, Filippinerne. … Det er sammensat af 4 urbane barangays i Cabuyao, med en samlet befolkning på 82.010 indbyggere. Cabuyao Central District er det mest folkerige distrikt blandt fire andre distrikter i byen.

Er Cainta landlig eller bymæssig?

Med den fortsatte udvidelse af Metro Manila er Cainta nu en del af Manilas bydel, som når Cardona i sin østligste del og er derfor en af de mest urbaniserede byer Som landets Den næstmest folkerige kommune efter Rodriguez, Rizal, er bestræbelser på at omdanne den til en by.

Anbefalede: