Tog tolkien til oxford?

Indholdsfortegnelse:

Tog tolkien til oxford?
Tog tolkien til oxford?

Video: Tog tolkien til oxford?

Video: Tog tolkien til oxford?
Video: J.R.R. Tolkien Oxford Tour 2024, September
Anonim

I modsætning til så mange af sine samtidige skyndte Tolkien sig ikke med at slutte sig til umiddelbart efter krigens udbrud, men vendte tilbage til Oxford, hvor han arbejdede hårdt og til sidst opnåede en første -klassegrad i juni 1915.

Blev Tolkien smidt ud af Oxford?

Nej, han smed næsten ikke ud af OxfordMen ifølge Tolkien Society gjorde han det aldrig så dårligt. Til sit første indtog i universitetssystemet studerede Tolkien gammelengelsk, klassikerne og germanske sprog.

Blev Tolkien færdiguddannet fra Oxford?

I oktober samme år begyndte Tolkien at studere på Exeter College, Oxford. Han studerede oprindeligt klassikere, men ændrede sin kurs i 1913 til engelsk sprog og litteratur, dimitterede i 1915 med førsteklasses udmærkelser.

Hvad studerede Tolkien i Oxford?

J R R Tolkien var midt i sine studier i English Literature på Oxford University, da krigen brød ud. Han var i stand til at udsætte hvervningen, indtil hans grad var færdig, da han sluttede sig til Oxford University Officer's Training Corps.

Hvilket college underviste Tolkien på?

Tolkien fortsatte sine sprogstudier og kom til fakultetet ved University of Leeds i 1920 og blev et par år senere professor ved Oxford University.

Anbefalede: