Logo da.boatexistence.com

Hvor bruges stateful inspektion?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bruges stateful inspektion?
Hvor bruges stateful inspektion?

Video: Hvor bruges stateful inspektion?

Video: Hvor bruges stateful inspektion?
Video: Что такое брандмауэр? 2024, Kan
Anonim

Stateful inspektion er almindeligt brugt i sted for statsløs inspektion, eller statisk pakkefiltrering, og er velegnet til Transmission Control Protocol (TCP) og lignende protokoller, selvom det også kan understøtter protokoller såsom User Datagram Protocol (UDP).

Hvordan fungerer stateful inspektion?

Stateful packet inspection er en teknologi, der bruges af stateful firewalls til at bestemme, hvilke pakker der skal tillades gennem firewallen. Det fungerer ved at undersøge indholdet af en datapakke og derefter sammenligne dem med data vedrørende pakker, der tidligere er gået gennem firewallen

Hvordan hjælper stateful inspektion firewall?

Stateful inspektion er dagens valg for kerneinspektionsteknologien i firewalls. Stateful inspektion fungerer som et pakkefilter ved at tillade eller nægte forbindelser baseret på de samme typer filtrering En stateful firewall overvåger dog også en kommunikations "tilstand ".

Hvad er stateful inspektion i netværk?

En stateful inspektion, også kaldet dynamisk pakkefiltrering, er når en firewall filtrerer datapakker baseret på STATE og CONTEXT for netværksforbindelser.

Hvornår skal jeg bruge stateful firewall?

+ Stateful firewalls er meget dygtige til at opdage uautoriserede forsøg eller forfalskede beskeder. + Den kraftfulde hukommelse bevarer de vigtigste egenskaber for netværksforbindelser. + Disse firewalls behøver ikke mange åbne porte for korrekt kommunikation.

Anbefalede: