Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev Shakespeares fødested bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev Shakespeares fødested bygget?
Hvornår blev Shakespeares fødested bygget?

Video: Hvornår blev Shakespeares fødested bygget?

Video: Hvornår blev Shakespeares fødested bygget?
Video: Exploring Shakespeare's Birthplace in Stratford-Upon-Avon 🇬🇧 2024, Kan
Anonim

Tilsyneladende bygget i det 15. til 16. århundrede huset ville være blevet betragtet som et betydeligt omfattende hjem, i dag betragtes det som en relativt simpel bolig. Bygningen er af enkel arkitektur, konstrueret i klat og flad omkring trærammen og typisk for den tid, den blev bygget i.

Hvor gammel er Shakespeares fødested?

Shakespeares fødested er beliggende i Henley Street, Stratford-upon-Avon, Warwickshire, England. Det er et særligt sted, og det menes, at William Shakespeare blev født her i 1564, og hvor han tilbragte sin barndom. Shakespeare's Birthplace er et renoveret bindingsværkshus fra det 16. århundrede.

Står Shakespeares fødested stadig?

Huset nu kendt som Shakespeare's Birthplace står på Henley Street i Stratford-upon-Avon, Storbritannien Dokumentarbeviser giver os mulighed for at spore, hvem der ejede huset, og hvem der boede der, fra tiden for Williams forældre John og Mary Shakespeare, og frem. John Shakespeare boede og arbejdede i dette hus i halvtreds år.

Hvad var Shakespeares kaldenavn?

William Shakespeare, Shakespeare stavet også Shakspere, byname Bard of Avon eller Swan of Avon, (døbt 26. april 1564, Stratford-upon-Avon, Warwickshire, England-død 23. april 1616, Stratford-upon-Avon), engelsk digter, dramatiker og skuespiller ofte kaldet den engelske nationaldigter og af mange betragtet som …

Hvad var Shakespeares rigtige navn?

Ifølge traditionen er den store engelske dramatiker og digter William Shakespeare født i Stratford-upon-Avon den 23. april 1564.

Anbefalede: