Hvorfor skærer min ukrudtsspiser ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor skærer min ukrudtsspiser ikke?
Hvorfor skærer min ukrudtsspiser ikke?

Video: Hvorfor skærer min ukrudtsspiser ikke?

Video: Hvorfor skærer min ukrudtsspiser ikke?
Video: Ukrudtsspiser handler med, kigger indenfor. 2024, Oktober
Anonim

Dette er norm alt forårsaget af opbygning af græs og snavs omkring hovedet. Når snoren ikke går frem, skærer ukrudtsbeholderen ikke effektivt, og du skal muligvis stoppe ofte og trække snoren ud manuelt, indtil du har mulighed for at rense og smøre hoved.

Hvad er der g alt med min Weed Eater?

Hvis du har en gasspiser, så tjek for at se, at du ikke har oversvømmet den med for meget brændstof. Dette sker, hvis du har overdrevet ukrudtsæderen, eller hvis du har hældt for meget brændstof i motoren. … Et defekt tændrør kan også være årsagen til, at din græsspiser ikke starter. Igen, dette er en nem løsning.

Hvorfor bliver min Weed Eater-snor ved med at gå ind?

Linen på et Weed Eater-trimmerhoved vil ikke rykke frem, hvis den er for kort, fordi ikke nok centrifugalkraft virker på den. Den situation kan ske, hvis du ikke banker på hovedet ofte nok, eller linen bliver klippet af et stykke tråd eller en rod.

Hvorfor bliver min kantsnor ved med at knække?

Tjek for at se, at du bruger den rigtige nylonsnor til din model af ukrudtsbekæmper. Brug af den forkerte størrelse eller type streng kan forårsage hyppige og regelmæssige brud Hvis du har problemer med at finde den korrekte streng, skal du bestille den direkte fra producenten af weedeater.

Hvorfor bliver min pisker-snipper ved med at gå i stå?

Karburatoren kan være tilstoppet. En tilstoppet karburator er oftest forårsaget af at efterlade brændstof i strengtrimmeren i en længere periode. … Dette klæbende brændstof kan tilstoppe karburatoren og få motoren til at stoppe. Hvis karburatoren er tilstoppet, prøv at rengøre den med karburatorrens.

Anbefalede: